Animationsvideo

Animation gør det komplekse simpelt

Ofte har virksomheder den utaknemmelige byrde af at formidle et komplekst budskab til enten et publikum eller deres ansatte. Det er en af grundene til, at animation er blevet et populært værktøj. Den tilbyder et lunefuldt og let forståeligt visuelt sprog til et ofte komplekst narrativ.

Du kan anvende animation til forskellige formål: et kan være at introducere et produkt i en forklaringsvideo; to kan være at oplyse mennesker i et svært emne.

Vi er vokset op med animationer. Vores barndom er fyldt til randen med farverige karakterer. Derfor knytter vi os, på et intimt plan, med mediets legesyge, visuelle komposition. Animationer forvandler dit komplekse narrativ til en fortælling, der er fortalt ved hjælp af symboler og genkendelige situationer.

Med andre ord: Animation har evnen til at forenkle.

Simplify, simplify

Et publikum kan mere intuitivt stykke brikkerne sammen i puslespillet ved hjælp af animation. Der er intet budskab, der er for svært og intet narrativ, der er for kompleks til at forenkle.

Utæmmet kreativitet

Vær ærlig. Hvor mange præsentationer er du blevet bebyrdet med, og hvor mange af dem er glemt i den uendelige bunke af langtrukne møder? Animation kan puste nyt liv i dine præsentationer. I animationens verden er der ingen grænser, kun symboler og værktøjer der venter på at arbejde for dig. 

Speak

Vi ansætter kun professionelle speakere med stemmer der er rummelige nok til at guide publikum og bevare deres opmærksomhed gennem fortællingen.

Vil du tale med et menneske?

Ring til os +45 3138 3455
Skriv til os

Cases

Billede fra animation til Helsingør Kommune

Helsingør

Klimaets udfordringer præsenteret til alle Helsingør Kommunes skoler.
Se casen
Animation til styrelsen for patientsikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed

En svær besked til et kræsent publikum. Animation til landets læger, tandlæger og sundhedssystem
Se casen
Billede fra animationsfilm til Teknologisk Institut

Teknologisk Institut

En animation til Teknologisk Institut
Se casen

Et udpluk af de virksomheder vi havde fornøjelsen at arbejde med.