Clean

Clean

Kan en årsrapport være spændende?

Svaret er ja. Dog kun når stjernerne står helt rigtigt på himlen; når førsteklasses tekstformidling, interessant design, stærke billeder og skarp infografik forenes. Clean Solutions skaber relationer mellem danske ’GreenTech’-virksomheder og internationale virksomheder og lande. Virksomheden støtter nogle af de største innovative løsninger, som Danmark stolt bygger sit omdømme på.

I deres rapporter fokuserer vi på at engagere og vejlede læseren gennem hver en side. Vi inviterer dig til at swipe igennem den seneste publikation. Lad os vide, om du kan se, hvilken forskel værktøjerne gør for præsentationen.

Clean årsrapport 2019 grafisk design
Previous
Next

Nyt design hvert år

Den omfangsrige rapport er baseret på ekspertviden udarbejdet af Clean Solutions medarbejdere. For at sikre at vi forstod både data og kommunikation, var det derfor en vigtig del af processen, at vi havde gennemgående kontakt og sparring.

I rapporten har vi gjort dataen letforståelig gennem modeller og infografik, vigtige budskaber er fremhævet med interessante og relevante billeder, og det grafiske design binder rapporten sammen og giver overblik for læseren.

Close up grafisk design af årsrapport
Rapport Clean Solutions grafisk design
Clean Solutions årsrapporter 2017 2018 2019