Design er Momentum

God design er et spørgsmål. Exceptionel design er et svar.

Vi hylder æstetik under vores tag. Vi hylder også de designere, som har gjort vores tilværelse nemmere. Vi kan ikke få nok af typografi. Med andre ord: vi kan ikke leve uden velsignelsen af exceptionel design.

Vi udfordrer vores team af designere, så de gror med hver opgave. Vores designere kanaliserer deres dyrekøbte erfaring i deres arbejde – den type arbejde man gerne vil se udstillet på hvert gadehjørne.

Vi kan levere alt efter behov: indpakning, emballage, logodesign, visuel identitet, webdesign og forførende reklamer. Del din vision med os og så er vi med dig hvert skridt på vejen.

Vores designeres vision er at udrydde verden for dårlige brugeroplevelser, et design af gangen. 

Visuel identitet

Vores tilgang til verden er visuel. En grundig, og velpositioneret, visuel identitet er essentiel for at dit brand kan skinne på samtlige platforme.

Logo

Et kongerige er ligegyldigt uden sit segl. Og således har en virksomhed behov for et logo, der favner dens kvaliteter. Somme tider skal de kvaliteter udtrykkes subtilt, og andre gange ikke så subtilt. Man må spørge sig selv: opnår mit logo dets fulde potentiale? Og hvis ikke, så hvorfor skal vi ikke opnå det fulde potentiale? 

Design af publikationer

Har du publikationer, der skal illustrere din virksomheds væsentlige milepæle? Er der årsrapporter, som I gerne vil have folk skal læse og ikke bare skimte? Et brands identitet foldes ud til selv de fjerneste afkroge af virksomheden. En strømlinet design identitet vil tilføje et gevaldigt ansigtsløft til dine publikationer. Vi kan ikke vente med at forvandle dine publikationer til noget, som er mindeværdigt.

Indpakning

Vi tror på, at god branding aktiverer alle sanser: syn, hørelse, lugtesans og berøring. Indpakning er berøring. Indpakning er forførende. Indpakning kan også være mystik. Indpakning er selve antydningen af et produkt, som bare venter på at tjene din tilværelse, i en eller anden form. At producere design der vækker sanser, kræver færdighed. En færdighed som vi har udviklet gennem tiden. 

For en hjælpende hånd – eller blot en samtale

+45 3138 3455
skriv til os

Cases

Hot Yoga Copenhagen

En intro film til byens bedste Yoga

Se casen
Rapport design til Clean Solutions

Clean

Årsrapporter kan faktisk være spændende.

Se casen
Mockup af Hogar de Esperanzas hjemmeside desktop

Hogar de Esperanza

Velgørenheds projekt for Hogar de Esperanza – En organisation med rødder i Colombia

Se casen
River blindness onchocerciasis hjemmeside

ONCHOCERCIASIS

Velgørenhedsprojekt for River Blindness projektet – En lille indsats der kan gøre en kæmpe forskel.

Se casen

Et udpluk af de virksomheder vi havde fornøjelsen at arbejde med.