Hot Yoga Copenhagen

Mere end Yoga

Hot Yoga Copenhagen er mere end bare Yoga, det er stedet hvor travle Københavnere finder ro og lader op til livets mange udfordringer. Fællesskabet opleves så snart døren går op og man finder sig til rette blandt resten af Yogi stammen.

Det er stedet hvor kun det bedste er godt nok og derfor blev der også forventet det samme af os. I denne introduktionsvideo til nye elever har vi skabt et univers som viser den taktile og menneskelige i Yoga. Vi har kredset om hver et billede og brugt frame by frame animation til at bringe karaktererne til live.

Namaste.

Introduktion

I denne animation tager vi alt det vigtigste og fortæller det kort og præcist, så nye kunder kan føle sig velkomne og inspireret. 

Frame by Frame

Når udtrykket skal være så unikt at ingen andre kan efterligne os, så bruger vi frame bye frame animation.

Salgsvideo

Selvom videoens hovedformål er at byde nye kunder velkommen, vil den også blive brugt som salgsredskab på tværs af sociale medier. 

Hot_Yoga_gif1

Magiske bevægelser

Nedenfor ses hvordan en enkel bevægelse består af utallige frames. Hver enkel er tegnet hver for sig og resultatet er figurer som bevæger sig organisk og med en charme som man ikke kan få frem i normale animationer.