Julemærkefonden

Julemærkefonden

At ruske op i en
100 år gammel brandingstrategi

I over 100 år har Julemærkefonden hjulpet udsatte børn i Danmark med problemer af vidt forskellige karakterer. Men da vi lavede vores forundersøgelse og spurgte tilfældige, hvad de mente Julemærkefonden arbejdede med, svarede de fleste: ”De hjælper overvægtige børn, ikke?”

Da vi var så heldige at få lov for at besøge et af deres hjem, fik vi øjnene op for, hvor endimensionel den sætning virkelig var. Børnene kom fra alverdens vilkår, og hvert barn fik livsnødvendig hjælp på lige præcis den måde, det havde behov for. Vi kan kun bøje os i støvet for de fantastiske medarbejdere og organisationen. De skaber en kæmpe forskel og giver stor værdi til så mange børn og unge for resten af deres liv.

Kampagnen blev vist på kanaler på tværs af Danmark, i busser og i toge, på TV2 og på Facebook. Det blev det første skridt på vejen mod at skabe en ny forståelse af Julemærkefonden for den næste generation af danskere – en donation ad gangen.

Play Video

Frem i lyset

I vores kampagnefilm satte vi fokus på de fortællinger, vi som voksne glemmer at forholde os til; hvordan det er at være barn og at gå igennem så mange barske situationer, at man giver op på alt håb. Alle de fortællinger fortjente at komme ud af gemmerne og frem i lyset på ny.

Lyt efter, og måske du kan høre, at vi fik hjælp fra den kongelige familie. Børnene i filmene er fra Julemærkehjemmet, og deres tilstedeværelse gjorde hele forskellen i at formidle autenticiteten og hjertevarmen.

Video

En professionel video med en rejse fra idé til publikum. Vi formede konceptet, storyboards og hjalp med at eksekvere produktionen.

Kampagne

Fortællingen skulle så stærkt, at den kunne fungere på platforme som Facebook og TV2 og på display i busser og toge rundt om i landet.

Sociale medier

For at gøre fortællingerne personlige inviterede vi tidligere beboere på Julemærkehjemmet til at fortælle deres historier. De fortalte hver især, om hvilken betydning hjemmet har haft for netop deres liv.

Julemærkehjemmet reklame på TV
Reklamefilmen vist i busser rundt. i Danmark
Reklamefilmen til julemærkehjemmet