Målrettede Kreative Kampagner

Nå dit publikum ved deres fingerspidser – eller når de kigger op.

Et swipe: Facebook. Et andet swipe: Instagram. Et tredje swipe: Google. Forbrugeren bevæger sig fra sted til sted og deres fokus er spredt som tynd lag smør på varmt rugbrød.

I dag kræver det eksperter og kreative, fra forskellige retninger, for at få en kampagne til at spire. Det kræver både intellektuelle og kreative hestekræfter at stjæle opmærksomhed fra den skeptiske forbruger.

Vi samarbejder med de rette mennesker. Fordi vi ved, at hver kampagne skal forme sin egen virkelighed med hyppig hjælp af clicks, konverteringer og impressions; alle produkter af den nye digitale virkelighed som nu dikterer vores liv. 

Langsigtet

En kampagne kan kun finjusteres, jo mere tid der går, og jo mere vi observerer publikums adfærd og engagement. En langtidsholdbar strategi hjælper din virksomhed med at vokse, og det skaber en stigning i ROI.

Data

En kampagne er en levende entitet, der trækker vejret gennem frekvenser. Vi følger den entitet og måler bevægelserne, resultaterne, figurerne, og justerer vores mål ved hver milepæl. Fra data og feedback kan vi måle, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Touchpoints, touchpoints, touchpoints.

Et touchpoint er en handling, et udtryk for engagement som effektiv kommunikation skaber. Den rette målrettede kampagne når dit publikum på tværs af mange touchpoints, hvilket derved skaber en dybere knytning til dit brand.    

Tilpasset, poleret og klar til verden

Hvert medie udløser en specifik handling. Smartphone eller laptop tvinger dig til at læne fremad. IPad eller TV, eller endda en dugfrisk avis, tvinger dig til at læne tilbage. Der er medier, hvor du hamstrer information. Så er der andre, hvor du nyder den rigdom du har samlet. At forstå sådanne mekaniske er kritiske. Vi tilpasser hver kampagne så den indretter sig efter de mekanismer for større indflydelse.  

For en hjælpende hånd – eller blot en samtale

+45 3138 3455
skriv til os

Cases

Hot Yoga Copenhagen

En intro film til byens bedste Yoga

Se casen
Mockup af Hogar de Esperanzas hjemmeside desktop

Hogar de Esperanza

Velgørenheds projekt for Hogar de Esperanza – En organisation med rødder i Colombia

Se casen
Animation til styrelsen for patientsikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed

En svær besked til et kræsent publikum. Animation til landets læger, tandlæger og sundhedssystem

Se casen
Open Entrepreneurship logo business kort

Open Entrepreneurship

En spritny visuel identitet til tech organisationen.

Se casen

Et udpluk af de virksomheder vi havde fornøjelsen at arbejde med.