ONCHOCERCIASIS

Gaven at kunne se

Marcus Bjørn og Marcus Bech er på en mission om at skabe kendskab til en frygtelig parasit i Nigeria. Onchocerciasis er den anden mest forekomne årsag til blindhed gennem infektion verden over, og tilfældene ses i Afrika i 99 procent af gangene. 500.000 mennesker har allerede mistet synet, 37 millioner har infektionen, og 120 millioner er i risikozonen for at få den. Alligevel er sygdommen så godt som ukendt i den vestlige verden.

Vi følte os nødsaget til at hjælpe denne dynamiske duo med at udføre deres mission. Derfor donerede vi vores tid og kræfter på at skabe den perfekte platform til at formidle deres historie. Som en del af projektet udviklede vi samtidig en fundingstrategi.

Hvis du er lige så inspireret af det her fantastiske oplysningsprojekt, som vi er, så skriv en mail til dem på deres hjemmeside, og vis din støtte:

Velgørenhedsprojekter har brug for penge

At skabe et godt udgangspunkt for velgørenhedsprojekter er noget, vi særligt udmærker os i. Vi har hjulpet CureforSight med at forstå deres muligheder og vist dem, hvordan de bedst kommer ud over rampen med deres projekt. At forstå en vifte af tilgængelige redskaber, for derefter at udnytte dem bedst muligt. Det er vores klare ønske, at hjælpe de velgørenhedsorganisationer vi kan ved at donere vores tid og at finde den rette vej i fællesskab.

Hvordan mennesket bliver smittet

En flue tager sig et blodigt måltid hos et værtsmenneske Parasitten bruger det nyskabte hul til at formere sig Ormen spiser sig igennem øjet og efterlader værtsmennesket blindt