Open EntrepreneurshiP

Byd velkommen til en ny type virksomhed

Open Entrepreneurship er sat i verden for at hjælpe nye tech-virksomheder med at vokse og få succes. Vi hjalp virksomheden med at forme en spritny visuel identitet og logo. Formålet var at skabe interesse blandt brugere og at illustrere interessen, der er i tech-miljøet. Virksomhedens internationale scope afgjorde, at vi skulle udforme en præsentation, der emmede af professionalisme og et stærkt fundament.

Med simple redskaber og design kom identiteten til live både online of offline på utallige touchpoints. I dag er den visuelle identitet blandt andet synlig på roll-ups ved politiske konferencer, og når et visitkort bliver udvekslet og vigtige forbindelser bliver skabt.

Logo

En visuel identitet drejer sig om logoet. Derfor symboliserer det logo, vi lavede for OE, netop de værdier og den ambition, der ligger til grund for organisationen.

Visuel identitet

En stor virksomhed har brug for guidelines i forhold til at kommunikere ens på tværs af platforme. Derfor fik OE en værktøjskasse med klare regler for brug af den visuelle identitet, som de stadig bruger den dag i dag.

Hjemmeside

En intuitiv hjemmeside formår at koge komplekse budskaber ned til essensen. Dermed bliver det nemmere for potentielle investorer, entreprenører og virksomheder at tage det første skridt.

Vær synlig

En stor udfordring for de talentfulde mennesker i Open Entrepreneurship var at skabe synlighed. Det kunne ikke nytte noget bare at læne sig tilbage og håbe på at interessen kom af sig selv. Det var nu det hårde arbejde begyndte med at skabe vigtige kontakter. Nedenfor kan du se nogle af de ’touchpoints’, der gør præsentationen af organisationen attraktiv for samarbejdspartnere.

Rollup til Open Entrepreneurship grafisk identitet