Kreativ Video Produktion

En rejse fra idé
til publikum

Den gode idé kan forvandle virkeligheden, og den kan inspirere dig til at redefinere dig selv. Så forestil dig bare, hvad den rette ide kan gøre for dit brand.

En god ide oversættes til den gode historie, hvilket er hjertet af enhver visuel produktion. Video er syn. Video er lyd. Video er bevægelse. Alt sammen kerneelementer til øjeblikkeligt at fange et publikums opmærksomhed. Og vi har ganske få sekunder til at fange deres opmærksomhed.

En god historie engagerer! Den fortæller beskueren, hvorfor dit brand har mere at sige end andres. Vi har hestekræfterne til at producere sådan en historie. Vi har de mentale kræfter til at oversætte et fængende narrativ til beskuerens skærm. Og vi ofrer ikke kvalitet. Fordi finish er alt. 

Høj konvertering

Flere studier viser netop, at videoreklamer kan genere op til 80% højere effekt. Vi taler selvfølgelig om den effekt, der konverteres til salg. 

Kreativ frihed

“Der var engang en  _____ .” Der er utallige måder at fortælle en historie. Der er mange måder at instruere og producere en film. Somme tider foretrækker publikum klassikerne, andre gange vil de gerne blive overraskede! Vores kærlighed for at fortælle den gode historie kender ingen grænser. Lad os fortælle din historie.

Bygge tillid

Det øjeblik hvor kunden skaber et emotionelt bånd til dit brand, er sandsynligheden høj for, at hun bliver med dig i tykt og tyndt. Det forførende sprog, som en filmisk produktion tilbyder, opnår præcis det.

For en hjælpende hånd – eller blot en samtale

+45 3138 3455
skriv til os

Cases

Animation til styrelsen for patientsikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed

En svær besked til et kræsent publikum. Animation til landets læger, tandlæger og sundhedssystem

Se casen
Smagssans visuel identitet billede

Smagssans

Appetitvækkende visuel identitet, hjemmeside og markedsføring.

Se casen
TEDx Venue musikkonservatoriet

TEDx

Ideer som ændre verden – Vores kærlighed til denne velgørenhedsorganisation.

Se casen

Julemærkefonden

At ruske op i en 100 år gammel branding.

Se casen

Et udpluk af de virksomheder vi havde fornøjelsen at arbejde med.